woensdag 13 maart 2013

DCBNETWERK promoot oprechtemediums

Bedrijven die wij promoten of in het verleden hebben gepromoot


made by DCBNETWERK




Aangemeld op 13-3-2013
DCBNETWERK promoot  Oprechtemediums.nl
Aangemeld via aanbodschop.nl
Volle promotie pakket 3



Echte mediums online voor al uw levensvragen; welkom op onze website oprEchtemediums.nl! Wij zijn een spirituele hulp- en advieslijn. Op onze lijn werken o.a. zelfstandige betrouwbare paragnosten, mediums, life coaches, numerologen, astrologen en helderzienden die u graag te woord staan. Alle consulenten zijn in het bezit van een bepaalde gave, die zij omschrijven in hun profiel. Om de consulent te vinden die bij u past, raden wij u aan goed op de website te kijken bij hun profiel en zo te zien welke consulent u het meest aanspreekt.
Prive Consult

Het is mogelijk om met een aantal van onze betrouwbare mediumconsulenten een persoonlijk consult aan te vragen. Het consult duurt gemiddeld 45-60 minuten. De inhoud van het consult is belangrijker dan de duur hiervan. Onze mediumconsulenten zullen u zo goed mogelijk helpen in hun praktijk. Wilt u hiervan gebruik maken bezoek onze website 
Email Consult

Heeft u een concrete vraag of kwestie waar u een antwoord op wilt hebben of vinden? En wilt u het rustig op papier zetten zodat u het helder voor ogen hebt? Dan is een e-mail consult iets voor u.
Een e-mail consult bestaat uit maximaal 2 tot 3 e-mail uitwisselingen, dit omdat niet altijd alles in een e-mail te beantwoorden is. De mediumconsulent van uw keuze zal binnen 48 uur antwoorden, na ontvangst van de betaling.
Tarief voor een e-mail consult bedraagt € 35,00 tot een maximum van 3 email uitwisselingen.
Wilt u naast het e-mail consult ook een foto reading, dan bedraagt het tarief € 40,00. Wij adviseren u goed het profiel van de paragnost, astroloog, numeroloog e.a. van uw keuze te lezen of deze ook een foto reading verzorgt. U kunt ons eventueel een e-mail sturen voor info welke van onze spirituele consulenten een foto reading verzorgen.

Meer relaties DCBNETWERK

Geen opmerkingen:

Een reactie posten